Film 1. Intro til “Da Bo mistede sin far”

Bo fortæller om sig selv og filmene. Han fortæller også, hvordan han er blevet skabt og om nogle af de forskellige følelser, han har. Bo fortæller, at når man ser noget, som kan være svært er det godt at se det sammen med en voksen. 

Film 2. Da Bo mistede sin far

I filmen bliver Bo hentet af sin mor. Hun er ikke, som hun plejer. Da de kommer hjem og går ind på Bos værelse, fortæller moren, at Bos far er død. Bo bliver rigtig ked af det og kan slet ikke forstå det. Han mærker, hvordan hans krop reagerer, og også at han helt mister kontakten til den. 

Film 3. Bo ser sin far i kisten?

Bo har først ikke lyst til at se sin far, men han snakker med sin mor, og så går han med. Han beskriver farens kolde og bløde kind. Der er blomster og lys i rummet, og Bo får sagt farvel til sin far. Han er glad for, at han gik med.

Film 4. Begravelse

Bo skal til sin fars begravelse. Han er inde i kirken og oplever, at der er mange mennesker, han kender, og nogle han ikke har set før. Bo lægger mærke til duften af blomster, at mange mennesker er triste eller græder, musikken i kirken og klokkerne som ringer. Efter begravelsen går de over i forsamlingshuset. Her griner folk af sjove historier om Bos far. Bo leger og hygger sig med sine fætre og kusiner.

Film 5. Bo mindes sin far

Bo tænker på sin far. Han husker en kanotur og campingtur, de var på. Sammen med sin mor har han også en mindehylde og en kasse med de særlige ting, som minder dem om faren. Bo og moren er ved at lave en bog om faren sammen.

Film 6. Bo skal i skole igen

Bo tænker på, at han skal i skole, og på hvad de andre børn tænker? Hvad hvis han bliver ked af det? Bos mor har snakket med læreren, og aftalt hvad der skal ske. De vil tænde et lys for Bos far. Bo er bekymret for i morgen.

Film 7. Bo var i skole igen

Bo ser tilbage på dagen. Han startede med at være meget nervøs, så mødte han sin klasselærer, og de snakkede om, hvordan Bo gerne vil have, at de snakkede med klassen. Bo kom ned i klassen. De tændte et lys, og der var også andre som fortalte om en, de havde mistet. De så filmen “Når livet går sin vej”, og snakkede om, hvad de tror der sker med de døde.

8. Bo går ind og ud af sorgen

Bos lærer har fortalt, at man kan gå ind og ud af sorgen. Selvom man har mistet, kan man godt være glad og lege med sine venner. Men nogle gange bliver Bo ked af det lige midt i en leg uden, at det har med vennerne at gøre. Det er fordi, han kommer til at tænke på, at hans far ikke er der mere. Det kan nogle gange være svært for vennerne at forstå.

Film 9. Bo savner sin far

Vi ser Bo, der står og kigger på en far, som henter sin søn. Bo synes, det er snyd og uretfærdigt, at det var hans far som døde. Han kommer til at tænke tilbage på dengang, hans far hentede ham, og tog ham med til fodbold. Nu kører han tit med sine kammeraters fædre til fodbold. Det er tit til fodbold, at Bo savner sin far og mærker stærke følelser.

Film 10. Bo græder

I filmen er Bo i sengen, og han er meget ked af det. Han græder så meget, at hans pude bliver helt våd. Bos mor kommer ind og er bare ved ham, og de græder sammen. Bo mærker, at det er dejligt, at de sammen kan savne far, og at det er rart at græde. Og Bo oplever, at nu er han ikke mere ked af det, men bare træt og så kan han sove.

Film 11. Bo trækker vejret med fingrene

Bo viser, hvordan han kan hjælpe sig selv ved hjælp af sin hånd og vejrtrækning.

Film 12. Bo skal i sorggruppe

I filmen ser vi, at mor og Bo snakker om at prøve sorggruppen og besøge stedet, hvor de møder Jes som er sorggruppeleder. De snakker om, hvad der sker på møderne og aftaler, at Bo skal prøve at være med.

Film 13. Bo var i sorggruppe

Bo ser tilbage på mødet med sorggruppen. Han havde ikke lyst til at starte i gruppen, men mor hjalp ham. I sorggruppen var der 6 børn og 4 havde mistet deres far. De snakkede og tegnede på mødet. Bo var rigtig glad for, at han tog med og glæder sig til næste gang.

Film 14. Bo: ”Min far er ikke død”

Bo vil ikke have, at hans far er død. Han forsøger at sige til sig selv, at det er hans mor, der tager fejl, men inderst inde ved han godt, at faren er død, og Bo savner ham rigtig meget.

Film 15. Bo besøger sin far ved graven

Moren og Bo går over til farens gravsted og sætter en blomst på gravstedet.

Film 16. Bo får aflyst en legeaftale

Bo er vred, da han får aflyst en legeaftale, som han har glædet sig til, og pludselig handler det om, at hans far ikke kan være bekendt at være død.

Film 17. Bo aflyser en legeaftale

Bo synes nogle gange, at det er lidt svært med legeaftaler, fordi han ikke kan forudsige, hvordan han har det om to dage. Bo tænker også på, om hans venner bliver kede af det. Men heldigvis hjælper Bos mor, og lærer ham det med at aflyse legeaftaler, når han har brug for det.

Film 18. Bos fars fødselsdag

I dag er det Bos fars fødselsdag. Mor og Bo har aftalt at lave denne dag til en særlig mindedag. Bo bliver hentet lige efter skole og besøger graven med blomster og en tegning. Dagen slutter af med, at de laver fars yndlingskage og kigger i mindebogen om far.

Film 19. Bo skal holde jul i morgen

Bo glæder sig ikke til juleaften. Han har svært ved at forestille sig juleaften uden sin far. Han glæder sig dog til gaverne, men vil gerne bytte dem for at få sin far igen.  

Film 20. Bos første jul uden sin far

Bo ser tilbage på sin første jul uden sin far med blandede følelser, og hvordan Bos far er med i savnet og glæden. 

Film 21. Bos anden jul uden sin far

Bo tænker på den tid, der er gået, siden han mistede sin far. Han tænker over de ting, som han har oplevet uden sin far. Han kommer frem til følgende udsagn “Julen er ikke den samme mere, men den er god nok”

Film 22. Bos far er der altid

Filmen viser, hvordan kærlighed og savnet lever videre i Bo, og hvordan Bo kan få kontakt til sin far ved at lægge hånden på hjertet.

Film 23. Sorgen er der altid

Filmen viser Bo og sorgen som følges ad – nogle gange er den lille, og andre gange er den stor.